Mareşal Fevzi Çakmak Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Klasik yönetim anlayışı yerine ekip ruhuna dayalı ortak karar kılan genel katılımlı ve tüm eğitim iş görenleri ile sosyal çevrenin destek sunacağı bir yönetim anlayışı doğrultusunda her eğitim girdisinin arzuladığı kurum kültürüne dayalı Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı,topluma olumlu atılımları ile yön veren,çağdaş değerlerle donanmış kaliteli nesil yetiştirmek.

Misyon: Kurumumuzdaki her bireyi bir değer,farklılıkları bir zenginlik olarak görüp,kurumun sağlam temelini oluşturacak mozaiğin harcı olarak yoğurmak.

Başarılar:

Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil: 1. İNGİLİZCE 2. ALMANCA
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda özellikle kayak sporu ile ilgilenen ve başarılı olan öğrenciler mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda "Teknoloji Bağımlılığı ve Obeziteye Karşı Gençlerin Sporla Buluşması" adlı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile yürüttüğümüz bir proje devam ediyor.

Telefon - 0428 5113087

Belgegeçer - (428) 511 2014

WEB - https://maresalfevzicakmaklisesi.meb.k12.tr

Adres - Pulur Mah. Ovacık / TUNCELİ

Yatakhane Koğuşu :7
Öğretim Şekli :Gündüz

Yerleşim Yeri - İLÇE MERKEZİ

Adres - Pulur Mah. Ovacık / TUNCELİ

Ulaşım İl merkezine düzenli dolmuş güzergahı mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 60 KM.